FAQ items aan het laden...

NDSM Energie wederom in het nieuws van AT5

In navolging van het item voor de Provinciale Verkiezingen in maart maakte AT5 opnieuw een item over de beoogde windmolens aan de Noorder IJplas. Wethouder Marieke van Doorninck heeft voorlopig vier plekken aangewezen waar zij mogelijkheden ziet voor het plaatsen van windmolens: Westpoort, tussen de

1 augustus 2019|Categories: Duurzaamheid|

Uitnodiging Meetup 5 juli

Vrijdag 5 juli organiseert NDSM Energie een meetup voor bewoners van Amsterdam Noord. Wees welkom! We spreken over het verduurzamen van onze buurt, over de kansen die dat biedt, over de samenwerking tussen bewoners en bedrijven. Maar vooral willen we in gesprek met jou. Locatie:

1 juli 2019|Categories: Duurzaamheid|

Groen licht voor windenergie in Amsterdam!

 Het nieuwe coalitieakkoord van Noord-Holland al gelezen? Wij zijn opgewekt. De vlaggen kunnen worden afgestoft om binnenkort gehesen te worden. Gisteren (woensdag 13 juni) presenteerden GroenLinks, VVD, D66 en PvdA hun coalitieakkoord voor de periode van 2019-2023. Noord-Holland breekt met het verleden en gaat meer ruimte bieden aan windmolens en innovatieve projecten waar de opwek van zonne- en windenergie wordt gecombineerd.

Uitnodiging bijeenkomst met VEBAN: Word koploper met Havenwind en voldoe aan de Wet Milieubeheer

 In samenwerking met de ondernemersvereniging van Amsterdam-Noord VEBAN en onze partner Eneco organiseren wij op donderdag 6 juni 2019 een bijeenkomst over Havenwind en nieuwe wetgeving omtrent energie. Word jij koploper in de energietransitie en voldoe je al aan de veranderde Wet Milieubeheer?