Amsterdam heeft zo´n 800 ha (1.200 voetbalvelden!) aan dakoppervlak dat geschikt is voor zonne-energie. Daar ligt een enorme kans om het gebruik van duurzame energie in Amsterdam een boost te geven. Heeft u een dak van 1.000 m2 of meer en zou u dat veilig en rendabel met zonnepanelen willen beleggen? Kom dan naar de eerste grote Amsterdamse Dakenconferentie op vrijdag 11 maart 2016.Daar krijgt u informatie over aantrekkelijke business modellen. Ook kunt u er kennismaken met Amsterdamse zonaanbieders die u van A tot Z bij de realisatie van dit soort projecten kunnen begeleiden.

De Dakenconferentie is een initiatief van de Amsterdamse Zoncoalitie, een breed en open samenwerkingsverband van installatiebedrijven, zonaanbieders, energiecoöperaties, Alliander, Amsterdam Smart City en de gemeente Amsterdam. Voor de conferentie zijn de 200 grootste dakbezitters van Amsterdam uitgenodigd. Er zijn al bevestigingen binnen van onder meer Villa ArenA, UvA, AMC, BovenIJ ziekenhuis, Bleckmann, Louwmangroup, Marktkwartier en VCK Logistics.

Aanmelden

Wilt u ook aanwezig zijn? Laat dat dan weten via het aanmeldingsformulier. De conferentie vindt plaats op: 11 maart plaats van 12.00 tot 15.00 uur.Locatie: Amsterdam Arena, zaal Wenen ’95 (gebruik hoofdingang E | info over parkeren en OV)

Programma

12.00 Inloop (met lunchbuffet)
12.30 Opening door moderator Natasja van den Berg
12.40 Welkomstwoord wethouder Duurzaamheid Abdeluheb Choho
12.50 Presentatie van de Zoncoalitie door Pallas Agterberg, directeur Alliander Strategie
13.00 ZKH Carlos prins de Bourbon de Parme over het belang van de energietransitie
13.15 Interactief gesprek met 3 grootdakbezitters over de zonne-energie op hun dak (o.a. Tata Steel)
13.45 De business case: wat zijn de mogelijkheden voor dakbezitters?
13.55 Breakout in 3 groepen: stel al uw vragen aan de Zoncoalitie
14.40 Terugkomst plenair en afsluiting door Natasja van den Berg
14.50 Netwerk moment
15.00 Einde bijeenkomst

Aan de Zoncoalitie nemen deel: Alliander, Amsterdam Energie, Amsterdam Smart City, Energiecoöperatie Zuiderlicht, EXE, Gemeente Amsterdam, GWL Ecostroom Coöperatie, Klomp BV, LENS, NDSM Energie, Qurrent, Sungevity, UvA/TNO, Van de Bron, 3XL, Zonnepanelendelen.nl, Zon op Nederland, Zon en Co, Zonnefabriek.

logo's AZC.001