In samenwerking met de ondernemersvereniging van Amsterdam-Noord VEBAN en onze partner Eneco organiseren wij op donderdag 6 juni 2019 een bijeenkomst over Havenwind en nieuwe wetgeving omtrent energie. Word jij koploper in de energietransitie en voldoe je al aan de veranderde Wet Milieubeheer?

Over de bijeenkomst
NDSM Energie ontwikkelt lokale energie, met als doel om van de NDSM-werf en omstreken het meest duurzame bedrijvengebied van Nederland te maken.

Met negen windmolens op Ruigoord bieden Eneco en NDSM Energie het unieke product Havenwind aan voor bedrijven in Amsterdam. Groene energie, lokaal opgewekt in het havengebied. Voor bedrijven in Noord een mooie manier om bij te dragen aan duurzaamheid.

Verdien aan duurzaamheid
Eneco zal daarnaast een presentatie geven over de nieuwe Wet Milieubeheer, die vanaf 1 juli ingaat. Bedrijven met een energieverbruik van >50.000 kWh en/of 25.000 m3 gas per jaar (energierekening van c. €7.000 of meer) zijn dan verplicht om over hun energiehuishouding te informeren en energiebesparende maatregelen te nemen.

Eneco EnergieCoach is een concept, speciaal ontwikkeld om deze bedrijven te helpen bij de ontdekkingsreis naar verduurzaming en het voldoen aan de veranderende regelgeving. Daarnaast wordt ook ingezoomd op de kansen die verduurzaming aan ondernemers te bieden heeft. Met behulp van deze EnergieCoach kun je tot wel 30% besparen op het energieverbruik.

Na afloop van de presentatie is er een borrel om na te praten.

Aanmelden
Wil u deze bijeenkomst ook graag bijwonen? Meld je dan snel aan, want het aantal beschikbare plekken is beperkt! Wij ontvangen graag uw aanmelding via deze link >>

De bijeenkomst vindt plaats bij HEMA op het hoofdkantoor.

Programma
16:30 uur: inloop
17:00 uur: presentatie over Havenwind en de Wet Milieubeheer
18:00 uur: borrel om na te praten

We verwelkomen je graag op 6 juni!