Nog géén Lid van NDSM Energie? Word dan direct Klant-lid! Dat betekent lidmaatschap voor het speciale tarief van €50,- én gegarandeerd groene energie tegen een scherpe prijs!

Word nu klant van NDSM Energie:

Groene energie voor een scherpe prijs

Wij mogen vanaf nu exclusief Havenwind leveren aan zakelijke klanten. Dat is Amsterdamse windenergie opgewekt aan het IJ. Dit doen we samen met onze partner Eneco. De windturbines staan in de Afrikahaven en zijn in eigendom van het havenbedrijf van Amsterdam en Eneco.

Voor je gas kun je kiezen voor GroenGas, dat is in Nederland vergist biogas. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor EcoGas®, waarmee je je CO2-uitstoot beperkt. Bij EcoGas® compenseert Eneco namelijk de volledige CO2-uitstoot van je gasverbruik via door het WNF erkende Gold Standard certificaten. De broeikasgassen die jouw organisatie uitstoot worden gecompenseerd doordat er geïnvesteerd wordt in schone energieprojecten in ontwikkelingslanden, waar de lokale bevolking van profiteert. Een keuze voor EcoGas® is dus een milieuvriendelijke keuze, terwijl je nauwelijks meer betaalt.

Door bij ons je energie af te nemen steun je onze ambitie om van de NDSM-Werf het meest innovatieve en duurzaamste bedrijventerrein van Nederland te maken. Je bent onderdeel van een unieke beweging van lokale vooruitstrevende bedrijven en samen zorgen we dat de hele NDSM-Werf straks draait op energie Opgewekt aan het IJ.

Bedrijven die u voor gingen waren vaak voordeliger uit door de overstap. Wij zorgen voor een makkelijke overstap. Bij interesse krijg je een aanbod op maat en zorgen wij voor de rest als je akkoord gaat. Zo simpel is het!

Wij werken er hard aan om eigen energie op te wekken middels de realisatie van Eco-Park. Dit park is goed voor 3 windturbines langs de A10 en drijvende zonnepanelen op de Noorder IJplas. Daarnaast faciliteren in de plaatsing van zonnedaken. Zodra dit gereed is zullen wij de klant van het eerste uur aansluiten op deze energie.

Wat? Nog géén lid van NDSM Energie?

Word nu lid van NDSM Energie voor maar €50,- en stap gelijk over op Hollandse Wind van Eneco
  • Gegarandeerd schone energie uit Nederlandse windparken
  • Betaalbare duurzame energie
  • Eenvoudig overstappen
  • Een vaste contactpersoon voor jouw bedrijf
  • Energieadvies op maat

Interesse? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Mail ons voor een afspraak