Nog géén Lid van NDSM Energie? Word dan direct Klant-lid! Dat betekent lidmaatschap voor het speciale tarief van €50,- én gegarandeerd groene energie tegen een scherpe prijs!

Word nu klant van NDSM Energie:

Gegarandeerd groene energie voor een scherpe prijs

In lijn met onze ambitie om ook op de werf windenergie op te wekken hebben wij gekozen voor HollandseWind® van Eneco. HollandseWind® is 100% groene stroom met 0% CO2 uitstoot opgewekt door windturbines in Nederlandse Windparken.

Voor je gas kun je kiezen voor GroenGas, dat is in Nederland vergist biogas. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor EcoGas®, waarmee je je CO2-uitstoot beperkt. Bij EcoGas® compenseert Eneco namelijk de volledige CO2-uitstoot van je gasverbruik via door het WNF erkende Gold Standard certificaten. De broeikasgassen die jouw organisatie uitstoot worden gecompenseerd doordat er geïnvesteerd wordt in schone energieprojecten in ontwikkelingslanden, waar de lokale bevolking van profiteert. Een keuze voor EcoGas® is dus een milieuvriendelijke keuze, terwijl je nauwelijks meer betaalt.

Door bij ons je energie af te nemen steun je onze ambitie om van de NDSM-Werf het meest innovatieve en duurzaamste bedrijventerrein van Nederland te maken. Je bent onderdeel van een unieke beweging van lokale vooruitstrevende bedrijven en samen zorgen we dat de hele NDSM-Werf straks draait op energie Opgewekt aan het IJ.

Wij zorgen voor een snelle en makkelijke overstap, zoals dat hoort. Bij interesse krijg je een aanbod op maat en zorgen wij voor de rest als je akkoord gaat met de overstap. Zo simpel is het!

Wij werken er hard aan om 5 windturbines te plaatsen op de NDSM-werf en langs de A10. Onze inschatting is dat medio 2019 de turbines in aanbouw zullen zijn, en in 2020 zullen draaien. Zodra wij onze eigen stroom opwekken (goed voor 10.000 huishoudens of 50 middelgrote bedrijven) zullen wij de klant van het eerste uur aansluiten op de windturbines van NDSM Energie.

Wat? Nog géén lid van NDSM Energie?

Word nu lid van NDSM Energie voor maar €50,- en stap gelijk over op Hollandse Wind van Eneco
  • Gegarandeerd schone energie uit Nederlandse windparken
  • Betaalbare duurzame energie
  • Eenvoudig overstappen
  • Een vaste contactpersoon voor jouw bedrijf
  • Energieadvies op maat

Interesse? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Mail ons voor een afspraak