2016 wordt een zonnig jaar. Ook dit jaar gaan we hard aan de slag voor windenergie op de NDSM. Maar er liggen meer duurzame kansen op de NDSM-werf, in het bijzonder: op jouw waardevolle dak! Daarom nodigen we je van harte uit voor de NDSM Energie ZONNEBORREL, bij cultureelcafé Noorderlicht, waar we onder het genot van een hapje en drankje, jouw mogelijkheden kunnen bespreken. En: neem vooral je buren mee! Meld je direct aan door een mail te sturen naar info@ndsmenergie.nl.

Schermafbeelding 2016-02-04 om 13.27.53

De zon schijnt op NDSM

Altijd al overwogen aan de slag te gaan met zonne-energie, maar leek het een gedoe? Tijdens onze zonneborrel zijn professionele zonne-experts aanwezig die je kunnen informeren over de concrete mogelijkheden met zonnestroom (o.a. beschikbare subsidies, waarde van je dak of als je alleen stroom wilt afnemen).

Of je nou wel of geen dak hebt, alle geïnteresseerden in zon zijn welkom. Ook als je al zonnepanelen hebt, of geen directe plannen, ben je van harte welkom met ons te proosten op het gezamenlijk verduurzamen van de NDSM-werf. Wij hebben er zin in!

Zon in de praktijk: Inspirerende leden

Schitterend nieuws! Nadat interieurbouwer Fiction Factory afgelopen herfst het dak vol legde met zonnepanelen (lees meer), heeft ook NDSM scheepswerf Rhebergen Multihull Yachts afgelopen week zonnepanelen geïnstalleerd. Rhebergen kan nu 40% van zijn eigen energie zelf duurzaam opwekken en slaagde er afgelopen jaar al in zijn stroomverbruik terug te dringen met een indrukwekkende 30%. En het mooie is: zijn eigen klanten hielpen hem erbij! Hoe? Dat lees je hier: Lees meer…

Is je buur al lid?

Het liefst willen we natuurlijk alle Amsterdamse bedrijven helpen met zonnestroom en verduurzaming. Kom daarom niet alleen zelf naar de Zonneborrel, maar breng ook je buren en andere bevriende ondernemers mee! Introduceer ze aan NDSM Energie en laat ze mee pionieren in Amsterdam. Alle Amsterdamse ondernemers zijn welkom. Samen komen we verder!

Programma

Schermafbeelding 2016-02-04 om 13.28.03
Kortom, deze borrel wil je niet missen! Ben je van plan om te komen? Meld je dan aan: stuur een mail naar info@ndsmenergie.nl. Tot ziens op de 24ste!

Zonneborrel